Στρώματα.... για να κοιμάστε ήσυχοι!

H "SLEEP Comfort" κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με τα καλύτερα ποιοτικά υλικά... για να κοιμάστε ήσυχοι!


ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ: Φυσικό υλικό από ίνες από το περίβλημα της καρύδας. Είναι ένα άριστο μονωτικό υλικό με ιδιότητες πολύ καλού αερισμού

DAGRON:
Αφράτη, λευκή, βελονιασμένη βάτα με υποαλλεργικές ιδιότητες. Διαθέτει πολύ καλές ιδιότητες αερισμού η οποία δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.

LATEX:
Φυσικό καουτσούκ φτιαγμένο από εκχύλισμα τροπικού δέντρου, με εξαιρετικές ιδιότητες ελαστικότητας και άριστο σύστημα εξαερισμού σύστημα εξαερισμού. Διαθέτει πολυάριθμες κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα κι εμποδίζουν την ανάπτυξη ακάρεων και βακτηρίων.

VISKO ELASTIC:
Ελαστική βισκόζη προηγμένης τεχνολογίας με εξαιρετική ποιότητα και συμπεριφορά η οποία αποτυπώνει και παίρνει τη μορφή του σώματος μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Ονομάζεται και memory επειδή "Θυμάται".

BAMBOO:
Ύφασμα από φυτικές ίνες φυτών bamboo καλλιεργημένα σε ορεινές περιοχές μακριά από ρύπους και φυτοφάρμακα. Οι ίνες του έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες ενάντια στο 70% των μικροβίων ακόμα και μετά από πολλαπλές πλύσεις.

ALOE VERA:
Ύφασμα από φυτικές ίνες κάκτου αλόης βέρα το οποίο έχει εκατομμύρια μικροκυψέλες οι οποίες όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα σπάνε απελευθερώνονας τα θεραπευτικά συστατικά του φυτού Aloe και δρουν ευεργετικά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

ERGOFOAM:
Αφρολέξ αφρώδες, εύκαμπτο και υποαλλεργικό με μεγάλη ανθεκτικότητα. Έχει ανατομικές ιδιότητες και για το πιο απαιτητικό σώμα.

ΛΕΥΚΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΒΑΤΑ:
Φυσικό υλικό από βαμβάκι το οποίο βοηθά στο σωστό αερισμό του στρώματος και προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος με άριστο τρόπο.

FOAM:
Αφρώδες υλικό με πολυάριθμες κυψελίδες αέρα για άριστο εξαερισμό και μεγάλη ελαστικότητα. Είναι υποαλλεργικό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

POCKET SPRINGS:
Ατσάλινα ελατήρια επενδεδυμένα το καθένα σε υφασμάτινη θήκη, που λειτουργούν ξεχωριστά μέσα στο στρώμα. Έτσι κρατούν το σώμα σε φυσική στάση αφού λειτουργούν ανάλογα με το βάρος που δέχεται το στρώμα.

MINI BONNEL:
Το κλασσικό σπειροειδές ατσάλινο ελατήριο σε μίνι εκδοχή. Λόγω της μικρότερης διαμέτρου του, μπαίνουν περισσότερα στο στρώμα χαρίζοντας καλύτερη ανατομικότητα και σωστή στήριξη.

BONNEL PLUS:
Η εξέλιξη του κλασσικού ελατηρίου bonnel, με μεγαλύτερο ύψος 16cm. Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερο "βύθισμα" και καλύτερη "επαναφορά" του στρώματος.

BONNEL
: Το κλασσικό σπειροειδές ατσάλινο ελατήριο για αντοχή κι ελαστικότητα στο στρώμα. Η διάμετρος του μεταβάλλεται από το κέντρο προς τα άκρα.